понеділок, 1 вересня 2014 р.

Книжечка "Пори року"

Завершила великий проект - книжечку для дівчинки Мелісси. яка дуже любить мультфільм "Троє із Простоквашино". Головним завдання був  пальчиковий театр з героями мультфільму.
Титульна сторінка з бджілкою, ім'я дівчинки означає "медова". Бджілка сховалась у квіточці дзвіночку, квіти на магнітних кнопках, сонечко на ліпучці.
развивающие игрушки, розвивальні іграшки, для дітей
Розвивальна текстильна книжка "Пори року"





Весна в Простоквашино. Будиночок відкривається, там є стіл, за який можна садовити героїв, віконця відкриваються, двері теж. Поруч течуть струмочки, можна запускати кораблики, цвітуть дерева (вчимось застібати гудзички), равлики виповзли (вивчаємо кольори та форми)










Літня сторінка. Матроскін може ловити рибку (вудочка з магнітом), рибки шукаємо однакові, рахуємо. Беремо кошик і йдемо за ягодами та фруктами. Тут є і кнопочки, ліпучка, гачки, гудзички. Вивчаємо кольори веселки (яблучка, шукаємо грибочки кольорів веселки). Все рахуємо (всього різна кільксть), порівнюємо. Ще за горбочком сховався равлик.














Наступила осінь - пора збирати урожай. У наших героїв гарно вродила городина - морква, бурячки. картопелька. Знову все рахуємо, вивчаємо назви,їжачок пробирається по лабіринту та збирає грибочки (на магнітах). Листочки вже пожовтіли та облітають. Ще у нас є ферма (шнурівка) де живуть курочка з ціплятками, корівка з телятком та овечка.













Зимова сторінка. Прикрашаємо ялинку, всі іграшки можна ховати в подарункову коробочку. Іграшки вчимося чіпляти за гачечки та слідкуємо на який саме по кольору. Вивчаємо цифри. Ліпимо сніговичка, катаємось на санях та влаштовуємо зимову рибалку.








Остання сторінка. сюди складаємо все, що неслухняно вилітає з книжки.

І як завжди торбинка для зберігання.

Дякую за перегляд!

2 коментарі: