неділю, 1 березня 2015 р.

Розвивальні картки

У мене в асортименті з'явились розвивальні картки -  альтернатива книжечці. Картки такого ж розміру 25 х 25 см. З такими картками зручно працювати, кожна окремо, дитині простіше тримати в руках. Такі картки можна замовляти будь-яку кількість, книжечка повинна бути хоча б на шість сторінок. Картки зручно використовувати при роботі з більшою кількістю дітей в групах (я робила такі в садочок), або коли в сім'ї кілька дітей.




Дерево і їжачок. На дереві яблучка різних кольорів та розмірів, під деревом грибочки на ґудзичках. Все це може брати на спинку їжачок. В травичці квіточки різних кольорів. Є на дереві дупло (вчимось зав'язувати стрічки), там живе сова, яку можна вдягнути на пальчик. Вона чіпається на кнопку, ще можна посадити сову на гілку на кнопку.








Ховрашок. Щоб побачити нірку ховрашка треба розв'язати шнурівку. Вгорі горох різного розміру, менші знімаються, всередині вшиті намистини. Великий розстібаємо блискавку, там горошини дерев'яні всіх кольорів веселки, тягнуться, нанизані на резинку. 
У нірці запаси - у баночках крупи, овочі можна рахувати.






Немає коментарів:

Дописати коментар